Thursday, May 28, 2009

Sedey..Sedey..Sedey..

Setiap yang terjadi mesti bersebab..

Tu je la yang aku pegang selama ni..Kenapa aku buat macam tu?mesti ada sebab..Kenapa jadi macam ni?mesti ada sebab..Everyting yang jadi macam berulang..Macam xde penyelesaian..Pelik..Biarla..Mungkin tu je jalan yang ada..Or mungkin suruh aku untuk move on..Tapi..Dulu best..Tak macam sekarang..Ntah la..Ape yang aku nak pun aku x tau..Blog kali ni mungkin agak pelik dan susah nak faham bagi setengah pihak..Lantak lah..Aku just tulis ape yang aku rase..MUngkin aku jauh..Jauh dari semua orang..Takpela..Dugaan kot..Cabaran yang sendiri buat..Tapi aku rase ade sebab..Sebab musabab yang susah nak rungkaikan..Hmm...


-cOmmEnt plEAsE-

3 comments:

Sheeda Isnani said...
This comment has been removed by the author.
lorezaisa said...

mn ad dkt..jaoh jgk..jaoh dr die..huu

lorezaisa said...

mn ad dkt..jaoh jgk..jaoh dr die..huu